Hírek

Hamarosan érkezik a TÉR pénz

A teljesítményjuttatásról készült parancsok elérhetők az ügyfélkapun. Korábban elkészített rövid tájékoztató anyagunk segítségével, pár egyszerű lépéssel mindenki le tudja tölteni.

Azon kollegák, akik részesülnek a juttatásból, két egyenlő részletben fogják megkapni a megállapított összeget. Az első részt az áprilisi illetménnyel együtt május 5-ig fizetik ki, a második részlet pedig a szeptemberi illetménnyel együtt kerül számfejtésre október 5-i utalással.

Bár a magyarországi átlagfizetéshez képest kifejezetten alacsony vonulós tűzoltói bérek bármilyen juttatással történő kiegészítése üdvözölhető, de vezető legyen a talpán, aki objektíven meg tudja ítélni a hivatást, ahol a szolgálati kötelezettségeket akár életének a kockáztatásával is teljesíteni kell.

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk.

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.