Cafetéria 2020

2020. február 15-től hatályos a belügyminiszteri utasítás, mely szabályozza a 2020. évi választható béren kívüli juttatását és bankszámla-hozzájárulást.

Catetéria mértéke idén is változatlan

Éves összege 2020. évben BRUTTÓ 200 000 forint/fő.

További részletek

A rendvédelmi szerv vezetője az utasítás közzétételét követő 15 napon belül gondoskodik az irányítása alatt álló rendvédelmi szervnél foglalkoztatott munkavállalók vonatkozásában a cafetéria-juttatások mértékének meghatározására.

Bankszámla-hozzájárulás

A hivatásos állomány tagja illetményének fizetési számlára történő átutalása esetén évi bruttó 4000 forint összegű bankszámla-hozzájárulásra jogosult, amelyet a munkáltató legkésőbb a 2020. november havi illetmény kifizetésével egyidejűleg köteles megfizetni.

Korábban tett javaslatunk a Cafetéria emelésre ITT olvasható!

BM utasítás teljes szövege ITT olvasható!

Számítunk rátok, Tűzoltókra, mert hiteles érdekvédelem csak összefogással valósítható meg!

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk persze, ha úgy gondolod minden rendben van, akkor sok erőt, egészséget kívánunk!

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.