2019. évi egyszeri pénzbeli juttatás kifizetése

Bruttó 30.000,- forint összegű egyszeri juttatás kifizetésben kell részesíteni – a közfoglalkoztatotti, valamint tisztjelölti jogviszonyban állók kivételével – a személyi állomány azon tagját, aki 2019. december 10-én a hivatásos katasztrófavédelmi szervvel foglalkoztatási jogviszonyban áll, kivéve amennyiben 2019. december 10. napján más – hivatásos katasztrófavédelmi szerven kívüli – költségvetési szervhez van vezényelve és illetményét a fogadó szerv folyósítja, fegyelmi fenyítés hatálya alatt áll.

A kifizetést a munkáltató 2019. december 17-i értéknappal teljesíti, a személyi állomány részére az átutalási megbízás 2019. december 18-án teljesül.

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Záradék:

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.