HírekMunkacsoportok

Bér challenge

Facebook posztokban várunk a civil szféra összevethető szegmenseiben kínált kezdő béreket és juttatásokat.

A nemrég felállított munkacsoportunk felhívást tesz közzé „Bér challenge” jeligével. A figyelemfelhívás mellett, szeretnénk egy társadalmi átlag kezdő fizetést meghatározni a beavatkozást végző, vonulós Tűzoltóknak. A jelenlegi bárhelyzetről az alábbi fizetési papír nyújt tájékoztatást a szolgálatban eltöltött első négy évre vonatkozóan.

Ahol tudunk segítünk

Ezzel a kis adatgyűjtéssel is szeretnénk segíteni, a döntéshozók munkáját mit lehet, vagy kell tekinteni a Tűzoltó bér tekintetében kiindulási összegnek.

Az összegyűjtött adatokat szabadon fel lehet használni a korábban meghirdetett további toborzási ötletekhez is. Például, hogy milyen összegű juttatás állna arányban a Tűzoltókkal szemben támasztott kifogástalan életvitel, egészségi, pszichikai és fizikai követelmények, egyes alapvető jogainak korlátozásai, esetleg a szolgálati viszonya fennállása alatt tudta és beleegyezése nélküli ellenőrzésekkel (megbízhatósági vizsgálat).

Az információ érték

Szeretnénk minél szélesebb körben, országos adatokat gyűjteni ezért, aki nem kívánja saját néven posztolni az általa gyűjtött adatokat küldje el nekünk az etsziroda@gmail.com email címre a tárgy mezőben „bér challenge” megjelöléssel.

A korábban már elkészült szakmai munkacsoport anyagok a HÍREK\munkacsoportok menüben elérhetőek.

Számítunk rátok, Tűzoltókra, mert hiteles érdekvédelem csak összefogással valósítható meg!

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk persze, ha úgy gondolod minden rendben van, akkor sok erőt, egészséget kívánunk!

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Záradék:

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.