HírekMédia megjelenés

Bérkihívást indít az Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Szakszervezetünk „Bér challenge” elnevezéssel kampányt indított. Facebook posztokban várjuk a civil szféra összevethető szegmenseiben kínált kezdő béreket és juttatásokat.

Célunk a figyelemfelhívás mellett, hogy egy társadalmi átlag kezdő fizetést tudjuk meghatározni a beavatkozást végző, vonulós Tűzoltóknak. A jelenlegi bérhelyzetről információk honlapunkon megtekinthető.

Az összegyűjtött információkkal szeretnénk segíteni a döntéshozók munkáját mit lehet, vagy kell tekinteni a Tűzoltó bér tekintetében kiindulási alapnak, illetve milyen összegű juttatás állna arányban a Tűzoltókkal szemben támasztott kifogástalan életvitel, egészségi, pszichikai és fizikai követelmények, egyes alapvető jogainak korlátozásai, esetleg a szolgálati viszonya fennállása alatt tudta és beleegyezése nélküli ellenőrzésekkel (megbízhatósági vizsgálat).

Közleményünket az MTI OS oldalon is közzé tettük.

Számítunk rátok, Tűzoltókra, mert hiteles érdekvédelem csak összefogással valósítható meg!

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk persze, ha úgy gondolod minden rendben van, akkor sok erőt, egészséget kívánunk!

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Záradék:

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.