HírekMunkacsoportok

A Tűzoltók létszám- és bérhelyzetével foglakozó szakmai munkacsoport került felállításra

A munkacsoport 3 főből áll, de várjuk tagjaink közül azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a munkában. A kapcsolattartás a költséghatékony munkavégzés érdekében elsősorban elektronikus úton történik.

Szeretnénk minél szélesebb körben, országosan feltárni a problémákat így várjuk az észrevételeket az etsziroda@gmail.com email címre a tárgy mezőben „munkacsoport” megjelöléssel. A számunkra megküldött dokumentumokat természetesen bizalmasan kezeljük.

A munkacsoport jelentést fog készíteni a tapasztalatokról, melyet közzéteszünk.

A korábban már elkészült szakmai munkacsoport anyagok a HÍREK\munkacsoportok menüben elérhetőek.

Számítunk rátok, Tűzoltókra, mert hiteles érdekvédelem csak összefogással valósítható meg!

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk persze, ha úgy gondolod minden rendben van, akkor sok erőt, egészséget kívánunk!

Záradék:

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.