Egy korszak vége.

Sajnos egyre sűrűbben találkozunk ilyen bejegyzéssel…

6 évnyi vegyes érzelemmel búcsúzok életem ezen rövid szakaszától. A jó élményekre, a vonulásokra, a benti viccelődésekre és ugratásokra, a Csapatra szívesen gondolok vissza, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a felejthetetlen családnak.

Az ellenőrzések hadát, a fölösleges vegzálást, az “egészséges félelmet”, a gyakorlatok tömkelegét és az állandó óvodás szintű problémakezelést, melyek beárnyékolták a Tűzoltóság életét megpróbálom minél hamarabb elfejteni. Javaslom a nagynagynagy kutyáknak, hogy nézzenek magukba, szálljanak le a magas lóról, gondolják át kijelentéseiket, döntéseiket, mielőtt azon kapják magukat hogy ülhetnek fel ők az autókra vonulni… Már ha egyáltalán alkalmasak a feladatra… Talán még nem túl késő kiköszörülni a csorbát.

Isten veletek fiúk, vigyázzatok egymásra!

forrás:facebook.hu

Amennyiben véleményed megegyezik tagjaink véleményével, állj be közénk, együtt hangosabbak vagyunk így Téged is képviselni fog szakszervezetünk persze, ha úgy gondolod minden rendben van, akkor sok erőt, egészséget kívánunk!

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Záradék:

A cikk megállapításai a beérkezett és a rendelkezésre álló információk alapján kerültek kialakításra. Szakmai álláspontot tükröz, kötelező jogi erővel nem bír, esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.