E-bérjegyzék bevezetése

A tűzoltóknak is megszűnik a papír alapú bérjegyzéke, 2018. május 29-től a Magyar Államkincstár által készített e-bérjegyzék alkalmazáson, ügyfélkapus belépési kóddal érhetőek el a fizetési papírok.

Belépést követően a KIRA rendszerben számfejtett fizetési jegyzék tételesen, valamint havi- és éves bontásban tekinthető meg. Az e-bérjegyzéken valamennyi számfejtési esemény (hóközi-, valamint havi főszámfejtési) és a KIRA rendszerben rögzített utalási időpont megjelenik a számfejtést követően. A fizetési jegyzékek 2018. január 01-ig visszamenőlegesen feltöltésre kerültek. A jövőben papír alapú fizetési jegyzék nem lesz elkészítve.

Első lépésben a kezdő képernyőn a Bejelentkezésre kell kattintani és el kell fogadni az Adatvédelmi tájékoztatót.

Második lépés az Ügyfélkapus Felhasználó név és jelszó megadása.

Belépés után elérhetők a fizetési papírok listája.

Honlapunkon az Információk\Segédlet menüpontban elérhetőek a szakszervezetünk által korábban már elkészített letöltési segédletek. Ahol megtudhatjuk, hogyan érhetjük el parancsainkat, vagy TAJ nyilvántartásunkat.

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Cikkünk a rendelkezésünkre álló információk alapján került megírásra.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.