Hírek

Információk jogsegélyről, kedvezményekről

Tisztelt Tűzoltó Kollégák!

Jogsegély, tagdíj:

Az utóbbi időben több munkaügyi perrel kapcsolatos megkeresés érkezett hozzánk, jellemzően olyan tűzoltó kollégáktól, akik nem tagjai szakszervezetünknek.

Ezúton szeretnénk egyértelműsíteni, hogy csakis azon tagjaink számára áll módunkban segítséget nyújtani, akik folyamatosan fizetik a tagdíjat és nincs elmaradásuk.

Amint azt alapító okiratunkban is rögzítettük, szervezetünk tisztségviselői önkéntes alapon, tehát tiszteletdíj felvétele nélkül végzik tevékenységüket. Ugyanakkor, ahogy az élet más területén, nálunk is felmerülnek különböző költségek, melyeket a befolyó díjakból tudunk kiegyenlíteni. Az ügyvédi tiszteletdíj egy nem elhanyagolható nagyságú költség, mely ráfordítást csakis fizető tagjaink számára biztosítjuk.

 

Kedvezmények:

Szakszervezetünk kedvezmények biztosításáról köt megállapodást két szolgáltatóval:

Együttműködésünk alapján tagjaink 10% kedvezményben részesülhetnek az általuk forgalmazott termékekből, illetve -szervezett rendezvények belépőjéből.

 

A kedvezményeket tagkártya felmutatásával lehet igénybe venni. Tagkártya átvételével kapcsolatosan keresd az etsziroda@gmail.com címet.

Aláírásra került a Telenor és a T-mobil telefonos keretszerződés is, hamarosan aktiválják a szolgáltatók a tarifacsomagokat. A percdíjakról és egyéb szolgáltatásokról rövidesen, tájékoztatót küldünk tagjainknak.

Ha a környékeden van olyan kereskedő, szolgáltató, aki nyitott hasonló együttműködésre, pontos elérhetőségének megadásával jelezd irodánknak etszmedia@gmail.com email címre.

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Egységes Tűzoltó Szakszervezet

Felhívjuk a figyelmet, hogy a honlapunkon megjelent cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak, (1999. évi LXXV törvény) bármelyik elemének másolása csak forrás megjelöléssel engedélyezett.