HírekMunkacsoportok

Illetmény parancsokkal kapcsolatban szakmai munkacsoport került felállítása

2018 évre vonatkozóan január 20-ig mindenkinek megérkezett az ügyfélkapujának dokumentumtárába az illetmény megállapító parancsa. Szakszervezetünk által készített útmutató segítségével könnyen ellenőrizhető és letölthető a dokumentum.

Már most számos panasz érkezett szakszervezetünkhöz a dokumentumokkal kapcsolatban ezek elsősorban parancsértelmezési, valamint az emelkedés mértékék kifogásoló észrevételek voltak.

Az ügyek gyors és hatékony kivizsgálás érdekében, mivel a probléma a tűzoltók széles körét érintheti, alapszabályunknak megfelelően szakszervezetünk szakmai munkacsoport felállítása mellett döntött.

A munkacsoport 3 főből áll, de várjuk tagjaink közül azok jelentkezését, akik szívesen résztvennének a munkában. A kapcsolattartás a költséghatékony munkavégzés érdekében levelező listán történik.

Szeretnénk minél szélesebb körben, országosan feltárni a problémákat így várjuk az észrevételeket az etsziroda@gmail.com email címre a tárgy mezőben „illetmény probléma” megjelöléssel. A számunkra megküldött dokumentumokat természetesen bizalmasan kezeljük.

A munkacsoport jelentést fog készíteni a tapasztalatokról, melyet közzéteszünk.

Számítunk rátok, Tűzoltókra, mert hiteles érdekvédelem csak összefogással valósítható meg!

Ne felejts el követni minket a facebookon, Instagramon, Pinteresten és hívd fel erre kollegáid figyelmét is!

Egységes Tűzoltó Szakszervezet