Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet közleménye megalakulásunkról

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet olyan emberekkel alakult meg, akik a mai napig is aktívan részesei a tűzoltók mindennapjainak, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. A felmerülő problémával közvetlenül fordulhatnak tagjaink a képviselőkhöz, akik elérhetőek és személyes jelenlétükkel segítenek.

Azt valljuk, hogy az alapvető szakszervezeti „szolgáltatásokon” túl a törődés, aktív kapcsolattartás, azonnali reakció a tagok felvetéseire, a folyamatos kommunikáció minden elérhető csatornán fog Bennünket megkülönböztetni más Szakszervezetektől és jelent többlet értéket a mi tagságunknak. A tagság véleménye a legfontosabb számunkra, ezt fogjuk módszeresen kikérni és ehhez fogjuk igazítani tevékenységünket.

Egy olyan szervezet leszünk, akik segítenek fegyelmi- vagy katonai ügyészségi eljárások során, de akárcsak a HSZT-vel kapcsolatos értelmezési kérdésekben.

Akinek még nincs problémája, de erős akar lenni és egyetért az elveinkkel az a „puszta” jelenlétével, kiállásával tudja erősíteni szervezetünket és ezáltal a tűzoltó társadalmat.

Az ETSZ Alapszabálya több lehetőséget is kínál a belépni kívánó tagok számára. Tartozhat valaki közvetlenül a központi egységhez, de helyben is lehet 10 fő egységes akaratával önállóan gazdálkodó egységet létrehozni. Havi 900,- forint a tagdíj, melynek megfizetése egyéni átutalással történhet.

Ha kíváncsiak vagytok további terveinkre, látogassatok el honlapunkra etsz.hu

Kérdés esetén írjatok az iroda e-mail címére etsziroda@gmail.com!

Az Országos Sajtószolgálaton megjelent közleményünket ITT elolvashatod!

Egységes Tűzoltó Szakszervezet